Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om liv och dröm


Min största dröm

Drömmar

drömmer jag i stillhet

livet genomlider jag i mörker

drömmar är vackra 

livet är fult 

drömmar är fantasins mäktiga värld

liv och dröm

får jag välja

väljer jag dröm

att livet är en dröm

är min största dröm

 

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-04-02 21:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Livet är vackert...
Svart på vitt är grått...
Grå är betongen...
Fågeln fångad i flykt...\"
(Ebba Grön)
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn