Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara några ord

Jag älskar med livet som pant

för jag har inget

annat att ge




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-02 22:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det duger alldeles utmärkt.
2008-04-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du har rätt, precis
så är det********
2008-04-02

  Anders Nordlander VIP
Det bästa du har!
2008-04-02

    sunnanvind
Fint!!!
2008-04-02

  korpfjäder
Insikt som räcker hela livet!
2008-04-02

    ej medlem längre
Du är lysande Betlehemsstjärnan. Men varför heter du så, Bbetlehemsstjärnan? (jag kan översätta din dikt om du vill?)
2008-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP