Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suddiga anteckningar från debaser igår natt.


igår natt

jag älskar
när musiken
matchar
röda draperier

faller handlöst
till ljudet
av sammet




Fri vers av meeeww
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 15:06



Bookmark and Share


  Mal
Det är oftast efter en natts anteckningar det blir bra.
Funkar för mig. (tyvärr har jag blivit för trött på sistone för det..)

Jättebra skrivet! :D
2008-04-03

  Markattan
En allt annat än suddig anteckning som jag tycker om just på grund av de färgstarka bilder som målas upp framför mina ögon.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

meeeww
meeeww