Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla bryggor kräva denna dryck


Tjära sommar!


Solglitter i vatten, bryggans doft av tjära och den lutande nymålade sjöboden. Varje sommar lutar den mer och mer, men står ändå nymålad och tittar ut över viken. På radion utropades just ett hot mot sommaridyllen: Den gamla trätjäran kanske kommer att klassas som bekämpningsmedel och kräver då dispans för användning…
Så om några år kanske den gamla faluröda sjöboden står kvar, vid några ruttna stolpar som minner om den tjära bryggan…




Fri vers av Lena VIP
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-06-14 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP