Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mörkrets positiva sidor


Faller inte mörkret för oss?

Stjärnorna däruppe

lyser dem inte för vår skull?

månen däruppe

är den inte där för oss?

När solen gått ner

har vi den som stöd

i vårt mörker

och faller inte mörkret

för oss?

För att dölja våra skulder

som vi bär inombords?

Det mörka kan vara det ljusa

det mörka

kan stråla av värme och beskydda oss

där är vi osynliga

och kan gömma oss




Fri vers av Skrivarn
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 20:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För människor, möjligen. För oss själva kanske.
Men skulden kvarstår.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn