Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Non haberi sed esse

Mötte din blick via backspegeln idag
och upprepade fraser på tyska
dagens mest påtänkta icke-händelse
medan jag såg på när du försvann
och startade 24 timmar lång evighets väntan
men jag kan inte säga sanningen
även om du kanske skulle förstå mina frågor
för det är det där med rädsla
som orsakar Non-event
av känslan av tillfälle
som för oss framåt mot ingenstans
och jag som visste vad jag skulle säga
glömde liksom bara bort hur

Och du som sökte mig med blicken
vet om att jag vet att vi ingenting förstår
för vägen är öppen och tydlig
och jag ylar tyst i min passion
för något som kanske aldrig blir av

Jag har inte förlorat ännu
men jag lyder den osagda regeln
för det finns inga andra valmöjligheter
du kanske provocerar mig för att tappa greppet
för att få mig ur balans
labialisera mitt namn
och jag kallar dig för
... non plus ultra




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 350 gånger
Publicerad 2008-04-03 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira