Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig verklighet

Jag står där
mitt i folkmassan
tror att någon ser mig
tror att jag finns

men vem skulle se mig
vem skulle lägga märke till mig
när jag varken
smälter in
eller
sticker ut?

Jag är ingen!

Jag är en
någon
vars existens är
obefintlig


jag är bara mig själv




Fri vers av caraa
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 21:44



Bookmark and Share


    Naji Yaaqoub VIP
Hej!
Ensamheten är större än vi tror… det är själen som saknar sin existens ...
Vi ser… jag ser dig… men
Vi vill att vi ska synas men…
Det moderna livet…
2008-04-03

    Nicklas VIP
Jag har skrivit något liknande förut.. Samma liknelse.. Ensam i en folkmassa.

Men de är klart att du finns, att folk ser dig.
Du ska vara dig själv, bättre än så kan det inte bli :)
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa