Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de misshandlade mina ord.

jag blir krossa-knogarna-i-golvet förbannad
sedan önskar-jag-kunde-gråta ledsen
och tillbaka igen



det kan möjligtvis kallas extrem känslokurva
kanske berg och dal bana
säkerligen tonårshumör



men
faktumet kvarstår
blinkar rött inuti mitt huvud





jag vet inte direkt hur jag ska reagera
när de stampar
så förbaskat rysligt hårt
på det enda
som alltid varit alldeles, alldeles mitt.




Fri vers av fröken brun
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-03 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken brun