Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns han

Om jag fick önska mig en man
och det får jag ju nu
så önskade jag dig för i mitt hjärta och själ finns bara du

En fin man med ädelt hjärta
som ger mig kärlek
och inte smärta

En som jag kan lita på
och sova sked med i bland
En som jag kan gå långa promenader med
och hålla i hand

En som förstår mig när jag är trött
En som kliar min rygg tills jag somnar sött

En som vill leva sitt liv
och låta mig vara lycklig ändå
En som orkar lyssna
även när han inte allt kan förstå

Ja finns han
så får du skicka honom nu
För det måste ju vara så
att han saknar mig sin fru




Fri vers av Spirit
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 00:16



Bookmark and Share


  Christina Landgren
... ja, i ditt hjärta han finns...
... han ger kärlek inte smärta...
... lita på honom...
... sov i hans hand...
... berätta...
... han förstår...
... vila i hans famn...
... han längtar...
... gå honom till mötes...
... lyssna efter hans röst...

... hör du...

... han viskar...... kom till mig...... min älskade...
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit