Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barsnack, Torsdag 3/4 - 2008

Broder,

Jag vill på intet sätt marginalisera din förtvivlan,

förväntan

Men om det är någonting jag lärt mig om kvinnor

så gillar de sötsaker

Och du, min vän - idag

är allt för bitter för deras smak

 

Tids nog har din syrlighet lagt sig

och sötman framhävts

Då, leker lika barn bäst

 

Så förskjut din jakt

till en bättre dag

Då du inte bär på hjärtesorg

Och dela istället beskan

bland vänner,

 

till öronen runt detta bord

 

Vi är här inatt

för beska droppars skull

 

varje droppe

är ett ord

 




Fri vers av aberatio
Läst 598 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-04 00:23



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Ja, gillar den här.
3/4, min födelsedag och jag käkar tårta, du snackar fyllesnack med kompis. Kanske var ni inte så fulla, men ändå. Härligt uppmålat.
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio