Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderna av dig



Sitter med endast tystnaden som sällskap
Begrundar natten och undrar över min dröm

Försöker få samman bilder ur mina drömmars galleri
Ser att några bilder träder fram mera än andra

Bilderna av dig

Önskar jag kunde levandegöra dem återigen se dig
Ju mer jag ser bilderna löses de upp

Blir till ett dis för mina ögon

Försöker fånga fragmenten av det som tydligt trädde fram
Sätta ihop till bilder igen så jag kan se

Borta är du snart men drömmen lever vidare inom




Fri vers av sunnanvind
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-04 07:01



Bookmark and Share


    johanni
Igenkänningsfaktor så det skriker i kropp och själ.Berör djupt.
2008-04-08

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-04-06

  aftermath
minnet bor kvar
kan inte stjälas
2008-04-05

  Popo
Fin bild..
2008-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
En bild, av nå´n, i
vårt hjärta vi alla har,
som vi bär på och spar
Din, var då, så rar...
****************
2008-04-04

    Lindizz
vackra minnen som berör i hjärtat, fin text.
2008-04-04

    Maria Malm
Någon kan försvinna, men drömmar har sitt eget liv.
2008-04-04

  Lejonhjärtas poesi
Vackert minne som berör i hjärtat!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind