Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunderna skjuter dig i nacken

jag är hettan

sanningen som jägarens

jag är poeten i ensamheten.


Och ut

i renande pulseringar.


det som var så konstigt att det inte var kul.
För de där hundarna ser ut att ha helt röda ögon


De ser att du är så dum
Så att du grät dig igenom

Sekunderna

skjuter dig i nacken.

Av det som har gett åt vika
har vissa gjort det.

Det är inte bra det är inte fel




Fri vers av isidore
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 11:03



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Det kryper i nackskinnet - jag om någon känner Sekunderna!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore