Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck the Police




döende polisman
jag kan se dig, ser du vad som väntar?

Det är radikala neonvarelser
utan för haket Kanyl;
 
poatatisskalaren fastnar i tungköttet.




Fri vers av isidore
Läst 783 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-20 13:28



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Fan jag är impad av att du inte blivit blockad av en viss typ ännu? Fan hur bär du dig åt? Jag skrev om fucking naturen och denne gick i total spinn! He,he! If you think sex is funny fuck a plastic duck and save your money!
Farbror blå tål nog detta! Klockrent! /Ammie
2009-01-10

    hari lee
aj aj aj, det gör ont.. a.c.a.b
2008-08-21

  Larz Gustafsson VIP
All criminals are bastards
2008-08-20

  Tess the mess
tydlig smärta. att ha en potatisskalare i tungan.. haha.
gillar formuleringarna.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore