Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret?

Det är mörkt

 

Jag skulle helst vilja gå hem

 

 

Och just precis därför

 

 

 

Stannar jag kvar här ett tag till 




Fri vers av ooskar
Läst 817 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-04 13:02



Bookmark and Share


    lxsl
Håller inte med om radbrytningen i den andra kommentaren. Den är sjukt skön som den är.
2009-02-09

  camillala
jag vet inte varför, men den här
tilltalade mig .. dock tycker jag att
texten skulle stärkas om du
gjorde om radbrytningen litegrann(a)
förslag:

Det är mörkt


Jag skulle helst vilja

gå hem


Och just precis

därför



Stannar jag kvar här

ett tag till

- - - - - - - - - - -
egentligen inget du behöver
bry dig om, tänkte bara om du ser skillnaden
den blir liksom mer kraftfull.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

ooskar