Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kikärtan

Jag är ett frö

eller en kikärta

röd lins

och någon har lagt mig i blöt

så nu sväller jag

Inifrån. En känsla.

-------------------------------------------------

 

 

Hela jag och jag växer.

 

Huruvida detta är något bra eller nåligt

har jag ingen aning om

 

-----------

Men snart spricker jag

och går sönder

inuti magen

 

 




Fri vers av ooskar
Läst 679 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-04 13:05



Bookmark and Share


  camillala
jättebra skrivit
känner igen mig!
2008-04-07

  noname_realmind
Som fjärilen ur puppan... och förvandlades till något helt annat. Plötsligt blev du/kikärtan del av en mänsklig organism. Snacka om reinkarnation! ;-))

(förresten, kikärter är såå goda!:)
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

ooskar