Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möta dig




Att möta Dig
var att möta
en ny insikt

en insikt
som gav mig
en ny utsikt

ett nytt ljus
gav nya svar
på gamla frågor




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-04 13:52



Bookmark and Share


    Scribble
ett lyckat möte, ny insikt gav
ny utsikt, så är det, fint!/S
2008-04-05

  Dilsewat
Så inlevelsefullt!
2008-04-04

  rebecca d VIP
finurligt: en ny insikt gav en ny utsikt...så är det ju!!
2008-04-04

  mayhem and order
Känslan du förmedlar lägger sej som bomull kring själen och du gör det dessutom på ett riktigt snyggt sätt.
2008-04-04

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Möten ger ofta oväntade effekter! Håller med, fin dikt att hålla om. Hälsar vännen Fredrik
2008-04-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Möta den rätte
eller den rätta
det kan livet
både roa och
underlätta!
Då är det
bara att sig
till ro sätta!
2008-04-04

  Carola Zettergren
VACKERT!!!poetat!!!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius