Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade son!


leende


när leende på mina läppar

påminner mig om glädje

och

om kärleken till dig



skiner solen i mitt hjärta

min älskade son


du är liv för mig

du är sol, himmel , hav, och skog

du är vackrare än livet

du är min bästa gåva

jag älskar dig för varje dag,

varje minut

du är allt för mig.

jag tackar Gud

för att du finns




Fri vers av Nasrin
Läst 630 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-04 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alldeles underbar!
2013-09-11

  Elisabeth VIP
Så fint, orden utstrålar verkligen kärlek!
2009-03-31

  Gisela Nordell
fin känsla av moderskärlek förmedlas blir varm i hjärtat!
2009-02-04

  Domino
Fint skrivet:-)
2008-10-24

    ej medlem längre
Så mycket glädje, kärlek och stolhet över sonen! En moders starka kärlek i ord som når in i läsaren
2008-10-13

  aol
vilken underbar kärlekshyllning till din son jag blev så berörd
av denna dikt
2008-10-11

  Johan Bergstjärna VIP
Så stark & vacker Kärleksförklaring! : )
2008-10-04

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Vilken underbar tacksägelse-bön..
om det finaste som finns, ett barn....
Underbara gåva...
Blev verkligen GLAD av att läsa denna..
kb
2008-05-15

    En klar stjärna
Dina radr här är det bästa som hänt mig idag,jag känner stark för din dikt ,Jätte fin!.... Just nu är inte min sol hos mig,.... baram doa kon!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin