Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är svårt, om man ej är trygg i sig själv


Själslig trygghet

Jag har lärt mig något viktigt

finns det något svårare

än livet i sig?

Hur ska livet klaras av

om ingen själslig trygghet finns

inom en?

Då kommer man bara

ägna sig åt meningslöst sökande

som bara leder till ensamhet och djup sorg

som bara leder till negativa tankar

om sin egen existens

som bara leder en bort från livets goda

som bara leder till bitterhet

som bara leder till isolation




Fri vers av Skrivarn
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 18:55



Bookmark and Share


  Fallenängel
Det kunde ha varit jag som skrev denna dikt. Så bra! Tillsammans är våra trasiga själar hela, älskling <3
2008-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Det gäller att söka svaret utanför sig själv.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn