synd att du valde bort

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synd att du valde bort




I ditt Malmö

 

jag var i Din stad idag

talade med Dig

men du var inte där

 

satt under din sol och njöt av myllret

människors ansikten så långt jag såg

gick vilse flera varv om

 

jag log som få

 

för jag var i Din stad idag

och den kändes som Min




Fri vers av LadyFool
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-04 21:50



Bookmark and Share


  issac.a.m
Jag läser, blundar,tar djupa andetag och läser igen ,slutet är underbart, bra och det är en riktigt härlig känsla av en intim närhet , som sprider sig ...och tränger in i mitt inre....Underbart
2008-04-04

    Erika H
slutet är suveränt
elegant sammanbundet med dikten

känslan når ut
bara att vara
i närheten...

jag gillar detta
dikten är berättande på ett mjukt sätt
och som sagt
slutet är suveränt
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool