Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sprider sig ut över linnetyget





Låter kuddens mjuka omfamna mina drömmar
De sprider sig ut över linnetyget

Jag tror jag låter bli att skaka kudden i morgon
De får stanna kvar där, drömmarna o gro

Likt vårens liljor får de växa upp och bli starka
Till den dagen då de kan skördas




Fri vers av sunnanvind
Läst 393 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-04-04 22:20



Bookmark and Share


  Thommy
Låter så trevligt.
2008-04-10

  "Silver" VIP
Härlig läsning ... vad är mer romantiskt och poetiskt än en säng med rent linne, där drömmarna dröjer vid huvudgärden? Det är sant att de inte ska skakas bort, och en fin tanke att de då en dag kan skördas.

Världens petitess, men det skulle vara vackert om fjärde raden kommaterades så här:

\"De får stanna kvar där, drömmarna, och gro\"

Ska tänka på din dikt när jag somnar i kväll! :)
2008-04-09

  Popo
Vackert.
2008-04-07

  prinscess VIP
underbart vackert
2008-04-06

    Maria Malm
Vackert..men nu får jag ju svårt skaka kudden i fortsättningen..
2008-04-06

  Rosen VIP
Vilken underbar text där orden lindar in mig i mjuk bomull...
applåd!
2008-04-05

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2008-04-05

  issac.a.m
så underbart..
2008-04-04

  Lejonhjärtas poesi
Det låter helt underbart det!
2008-04-04

  Bibbi VIP
Oerhörd fin poesi som jag stoppar med mig i bagaget för att minnas.
Applåd!
2008-04-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar tanke...som jag tänker att ta med mig, du kloka kvinna!!/B
2008-04-04

  Kristina Wallbing
Mycket vacker skrivet om vikten att behålla drömmar! Ska aldrig mer skaka en kudde!
2008-04-04

  Rolfsdotter
Sådana dagar kommer, fint! Kram Backsippan
2008-04-04

  Lena K Nilsson VIP
Låter bra! :-)
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind