Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du verkligen?

Börjar känna mig redo att släppa taget om min kära livlina, min trygga ensamhet.

Kanske vågar jag äntligen kasta mig ut och tillåta mig själv att falla?

Om jag faller, står du där nere med ett skyddsnät?

Har man ingen - Behöver man ingen


Gör mig själv en otjänst genom att vara så orealistiskt rädd för allt hela tiden.
Hur ska du kunna komma in innanför min mur om jag inte ens visar dig en liten öppning?

En chans till att få vara mig nära,
att få betyda för mig.

Aldrig styra min livsbåt men åtminstone få färdas i samma riktning?

Om du är säker på att du vill hänga med på åkturen så kan jag bara be dig att spänna fast säkerhetsbältena för min skuta befinner sig i ständig storm och vill du vara mig nära så är det bara att gilla läget och hålla i dig.

Om jag faller, kasta mig en livboj så att jag sakta kan klättra uppåt igen och förbereda mig inför nästa fall.








Du betyder.




Fri vers av Suz
Läst 564 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-04 22:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om du blott vågar vara fallet
kan jag vara vattnet under
vilken tar emot dig med våt famn
kan du simma, så mycket bättre
annars får du iallafall nöjet
att trampa vatten i det element
som är jag, låta dig väl omslutas
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Suz