Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätter snart upp skylten

Irrande tankar

avslöjande suckar

trånande längtan 

okoncentration

förvirrat beteende.....

sätter snart upp skylten

"OBS! Förälskad!"

så alla inser

vad det är för "fel" 




Övriga genrer av britt-marie VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 07:17



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Härlig varning!
2008-04-13

  Elaine.S VIP
Den här var ju en underbar beskrivning
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP