Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mix


islossning
datumet tydde på att det var vinter
det var också allt


utvidgad
efterhand som sjön
åt sig längre in i stränderna
framstod soluppgångarna alltmer
som fruktansvärda beröringar


rädslan
han vilade tanken i huvudet
och behöll den dallrande luften
en aning längre än nödvändigt


lodrätt
det var inte svårt att stå upp och ha samlag
de såg det bara inte så


långbänk
med åren blev bordet blankpolerat
och medan hon pratade om sin dag
kunde han inte slita blicken från ytan


där och nu
ibland var han helt borta
men det insåg han
bara då han gick hem








Övriga genrer av alfa VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-05 10:39



Bookmark and Share


  illusionisten
snygg mix
2008-04-06

  MissAbstraktInBaktakt
du mixar vardag
med innerlighet,

mänsklighet
med ytor och

dessa betraktelser
är så där svårt enkla

att man följer på en resa
så mycket längre
än orden.
2008-04-05

  Fredrik P. VIP
alfabeta! den/de här
tycker jag mycket om
utan vidare förklaring.
2008-04-05

  Lilla My* VIP
Klokskaper...tunga vetskaper...finurligheter...serverade på lördagsförmiddagen...\"där och nu\" fastnar i den som kan tolkas på lite olika vis...:)Snyggt komponerat*
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén