Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lå mig få leda dig. När jag blir förr trött snälla, led då mig.


Jag älskar bort dina tårar




Var inte min fiende,
kom närmre och lukta.
Byt tårar mot leénde,
och låt inga tårar fukta.

Bli aldrig min motsats,
bli min närmaste like.
Alla har vi vår plats,
i himlen och i jordens rike.

Fäst din blick med säkerhet,
och tveka på det du bör.
Det finns inte någon som vet,
om det är rätt det du gör.

Så var min högra hand,
när jag behöver tröst.
Jag erbjuder dig mitt band,
vinter, sommar, vår och höst.

Luta dig på mig om du vill.
Låt mina axlar vara din borg.
Jag ger dig allt och lite till,
och jag älskar bort ditt hat och sorg.






Fri vers av Michaela Förne
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 12:56



Bookmark and Share


  devilsangel
En underbar text! det blir ett bokmärke
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne