Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det säger sej självt..


gjuten..

Ditt ansikte fastbränt på min näthinna.
din röst skälver min kropp.
rysningar längs min ryggrad av din existens.
darrar när läpparna möts.
orden fast i halsen,kommer aldrig tala dom.

ditt ansikte fastbränt på min näthinna...






Fri vers av Oduglig
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-06-14 21:54



Bookmark and Share


  Susanna
Precis sådär! fastgjutet utan att kunna göra ngt åt det.
2005-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Oduglig
Oduglig