Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycka! jag trivdes så bra i ditt sällskap trivdes du i mitt?


offline


då var vi här igen
likadana ansikten som förut
dina piercingar har du försökt dölja
men jag ser allt på dig jag ser
din skönhetsfläck som gör dig vackrare
än vad som egentligen är tillåtet

jag ser dina skrattgropar som vi trodde
stjärnorna hade märkt för att kunna hitta
vägen tillbaka till deras finaste himmel jag ser dig
älskling jag ser dig

kan du låtsas att du bär mina
ögon bara ett tag du behöver inte
sova på saken för du tänker så mycket bättre
när du är vaken

baby du behöver en
uppesittar kväll med mig utan bingolotto
bara du jag och två hjärtan emellan
vi kan trassla in oss i gamla minnen
och älska oss själva ett tag
älska varandra
för det gör vi bäst tillsammans




iallafall




























om du frågar mig




Övriga genrer av camillala
Läst 383 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-04-05 19:08



Bookmark and Share


  Diffusiaria
lovely
2008-05-10

  Skimmer
\"vi kan trassla in oss i gamla minnen\"

Önskar att jag skrivit de först.
2008-04-07

  Chica
ååh så otroligt fint skrivet, verkligen...vacker poesi..
2008-04-07

  inutimonster
jag gillar hur dina texter liksom bara flyter på, som om du aldrig gjort annat än att skriva ner vad du tänker. och så har du så mysiga uttryck överallt som man bara vill sno med sig och knapra lite på ibland. mums :)

jag gillar speciellt

\"kan du låtsas som du bär mina
ögon bara ett tag du behöver inte
sova på saken för du tänker
så mycket bättre när du är vaken\"

eftersom man får den intima känslan av att jag:et verkligen känner du:et. det är ett riktigt skönt sätt att beskriva det på. fast gillar inte radbrytningen riktigt (därför jag gjorde min egen nu haha). men aaaah, vad du är duktig :\')
2008-04-05

  Hans w-art Westlund VIP
kärleksfull..
2008-04-05

  DanSan
*****************************

Härligt flyt och härliga tankar!!!

*APPLÅD*

*****************************
2008-04-05

  prinscess VIP
den här var vacker
2008-04-05

  Sanningsägaren VIP
:) den är jättebra... flödar fint
men ta bort ingressen... för inte
tusan är det B-poesi!
Åsa
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala