Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hittegods



jag är okej när du frågar
bara för att du är orsaken till
att jag inte är det

vänder ut och in på mig själv
känner hjärtat raseras av missbrukande ord
förbjudna

blickar framåt och
bakåt i samma tanke
jag vill inte vandra utan mig
radiostyrda människor
ni talar utan mun

gå själva
för jag skulle aldrig lämna mig själv
innanför någon annan
bara för att jag
ville ha ett hjärta
som aldrig riktigt förtjänat mitt

jag lämnar
men du drar mig tillbaka




Fri vers av camillala
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-20 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala