Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du skulle se mig


du kanske inte tänker
på de udda spåren vi
utformat åt varandra
minnen som doftar oss

jag undrade ofta om
framtidens krigsdrama och idag står vi
i mitten av konfliktfältet som har
tagit sin form i en ordvals
och jag saknar kraften
att hålla tillbaka

jag undrade om
vi skulle kämpa

för jag vägrar falla platt
oavsett vem som vinner
hoppas jag att du minns
en kluven sommar och en
kyss som gav dig medvetandet tillbaka
fast här pratar vi bara dåtids sekunder

om vi skulle prata nutid
skulle vi inte prata alls




Fri vers av camillala
Läst 506 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-24 23:35



Bookmark and Share


  Ebananernagula
Du är så bra. klockrent.
2010-10-05

  ia VIP
så himla bra!!!!

kanon
2010-05-25

  Anna*
Tragisk läsning ... det är i nutid livet är
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala