Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


du föddes inte för att gynna andra


du är en jungel av nyanser som
torkar ut istället för att härda
en rasande skugga i ett liv
som inte är hemma
jag säger dig
gå inte när någon ber dig
utan stanna och fråga varför

substanser av nyfikenhet ligger
tätt i dina ögon
men aldrig tillräckligt för att
du ska undra om människor
bara är skuggor

ett stenkast från himmelen
och vågor tätare än dina hårstrån
jag simmar i ditt gap
försöker fylla en blank sida
men kan inte ens klä en halv
darrande ögonvitor som
når kärlek utan att sträcka sig
motstånd och
vingliga gatuvägar


du levde i en dans

men förlorade lyckan i varje steg









Övriga genrer av camillala
Läst 451 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-21 14:36



Bookmark and Share


    Elsmar
Skickligt formulerat!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala