Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla tankar till dig underbara freddy! 1988-2010 sov gott vännen du förtjänade inte det här♥


en liten berättelse om en stor man


sommaren hade du i handen och
ditt leende låg vidöppet för hela världen
om tårar kunde torka ut sorgen
skulle hjärtat mitt vara en öken

du träffade alla med din blindande charm
godheten i dig var den du var och alla
höll din hand när du stolt vandrade mot himlaporten
luften du andas nu är klarare
och stjärnorna omfamnar dig
vi släpper dig aldrig

våra minnen blev få men storslagna
aldrig trodde jag att du skulle
lämna en värld du gjorde till
en oas av rosor
ödet kan kalla på vem som helst
du ropade aldrig på lyckan
för du visste att ett enda leende
gav sanden liv och du fortsatte
att förgylla natten
du var underbar och det hör
inte världen till

du förtjänar himmelen
bara inte nu
inte på det sättet
du har våra hjärtan och vi har ditt
vi seglar iväg på minnen men
sorgen sveper oss

vännen
hur långt borta du än är
kommer vi aldrig sluta älska dig

ro vidare

ingenting kan hindra dig nu









Fri vers av camillala
Läst 444 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-07 17:39



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Må han vila i frid
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala