Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi färdas millimeter i varandra men blir illamående varenda gång


spräng tegelväggarna
jag vill dansa i friheten
ägna natten åt sjärnsökande
på Zeus himmelska gömställen
för du är en myt och jag skrev om dig
gjuter småsten till kattguld och placerar
orden korrekt i munnen
du är van att dominera
underlägsna själar kunde se
men mitt inre saknade pupiller
och ingen undrade varför

förbjuden frukt är mitt dagliga mål
och jag springer aldrig i dundret
för åskan hinner ikapp ändå
slutar aldrig

baksidan av världen
har ett koppel om min hals
och det går inte äta sig mätt
på upplevelser om de inte betyder något

helvetet är förälskade i oss men jag
vill ha mer än bara

glöd









Övriga genrer av camillala
Läst 572 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-15 10:22



Bookmark and Share


  blaite
Fan va bra du e..Rickard Blaite
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala