Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnsligt


du rustar krigssoldater som använder
en sådan extrem röst

ingen vågar säga ifrån

själens skrikande på sommardagar
och en väntan som vandrar längre bort
dina ovanor har blivit vanor
för mig att tänka på
om jag kunde sträcka ut kärlek
och medlidande skulle du bara tacka
och låta soptunnan fyllas

"jag är vuxen och behöver bara mig själv"











jag är yngre och ser att du ljuger
















Övriga genrer av camillala
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 20:05



Bookmark and Share


  julia.s
"jag är vuxen och behöver bara mig själv"

jag är yngre och ser att du ljuger

klockrent.
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala