Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ang, en av annonserna här på Poeter.se.

Erkänner att jag inte läst vad den handlar om mer än vad som stod i annonsen, men det är väl inte olagligt att fundera en då?




Charma ditt livs drömkvinna

javisst det vill jag väl kunna

och banne mig

det tror jag också att jag lyckats med

.

.

någon gång iaf,

men vad ska det ge?

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-05 20:26



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mig charmar du ! ;)
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf