Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett run

eller

ett "ids int"

mening eller observant?

 

Slå mig inte mer

läs sakta

läs om ett par meningar

och ring upp mig, NÅGON GÅNG då.

 

Ett run

eller

ett "kramas lite"

meningen eller framtiden?

 

 

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf