Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna drakens här

Den gröna draken
samlar hären
för att återta
sitt land

oförberett väntar
erövrarna utan
aning om vad som
väntar

och än en gång
ska draken
bli fri




Fri vers av virre
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-07 12:34



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
En mycket bra text

2022-06-12
  > Nästa text
< Föregående

virre