Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rostar aldrig kärleken...?

Han glömde henne aldrig
Dem glömde henne aldrig

Hon glömde honom aldrig
Dem glömde hon aldrig.




Fri vers av Novemberblomman
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-04-07 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman