Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna ska inte få styra över ditt liv




Det kommer ordna sig

Låt ej det förflutna

hålla dina ögon slutna

öppna istället ditt sinne

glöm ditt smärtsamma minne

se en ny dag

som en gåva

det kommer bli bra

det kan du dig själv lova




Fri vers av Skrivarn
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 20:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Förgät det bakomliggande, sträck dig frammåt och jaga mot målet\"! Fil.3:13,14 i bibeln, blev min association.
Applåd!
2008-04-09

    ej medlem längre
Jag behövde denna...
2008-04-09

  mayhem and order
Vackert vännen, om kärlek, till imorgon och tillförsikt på det som varit och kommer att bli.
2008-04-07

  jardan
Å, tack den bokmärker jag
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn