Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


driver



om saknad driver
våra konster är bränslet

sorg och medkänsla




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-04-07 22:11



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt och sant
poetat!!!!
2008-04-10

  Fredrik P. VIP
både och, men med
betoning på konsten.
tack för frågan.
2008-04-08

  aol
din dikt eller haiku gick rakt till hjärtat
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP