Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina första seriösa dikter...


-namnlös-

Tårarna strömmar
min värld faller ihop
kan ej fatta
vill ej förstå

krossar mitt hjärta
när de skickar bort min sol
river upp mitt liv
hur kan man göra så?




Fri vers av Blebb
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-06-15 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb