Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig känna din kärleks ljuva



Smek mig varligt ömt

där det gör som mest ont

där i det innersta

där det brustit

av tillit självkänsla egenvärde

låt mig känna din kärleks ljuva

läkande känsla


längtar efter helhet




Fri vers av sunnanvind
Läst 625 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-04-08 07:26



Bookmark and Share


  romani_rose
hänger helt med i diktens budskap, att bli hel av den man älskar som kanske sårat för det är trots allt bara den person som kan hela ett krossat hjärta förutom dej sj.
2008-07-22

  Erik L
Väldigt fin text där jag faller allra mest för de fyra inledande raderna.
2008-04-08

    Ylv
härligt lena läkande ord som verkligen lyckas fånga känslan diktens jag letar efter!
2008-04-08

    Bodil Sandberg
En helt underbart fin dikt om kärlek!!!!!
2008-04-08

  issac.a.m
Härligt underbart..
2008-04-08

  Gunilla VIP
Kan nog kalla
denna dikt
för och om
healing
2008-04-08

  Bibbi VIP
Den bönen tar jag mig friheten och riktar till Gud min bäste Vän.
Bokmärke.
2008-04-08

    © Birgitta Wäppling VIP
Fin text som vittnar om både längtan och kärlek, men kanske även smärta...
2008-04-08

  Rosen VIP
Mycket vackert skrivet om trasigt innersta!
som läsare berörs jag mycket starkt!
2008-04-08

  J A Nicander
Ärligt och uppriktigt närmande och inbjudan till närhet trots sårbarhet och risk. Vackert skrivet!
2008-04-08

  prinscess VIP
mycket vackert
2008-04-08

  Leif Furstedt
Varmt vackert...
2008-04-08

    Maria Malm
Trasiga själar
önskande helhetsfinna
i kärleksljuva
2008-04-08

  Lena K Nilsson VIP
Berörande och vackert skrivet!
2008-04-08

    Lindizz
Berör på djupet, där man längtar efter helheten och kärleken. Vacker poesi...
2008-04-08

  Rolfsdotter
Mod krävs för att låta någon, kärlek en nödvändighet, det beskriver du fint, Kram Backsippan
2008-04-08

  Jack_iX
Snygg om vad som bygger helheten ... kärlek!
2008-04-08

    johanni
Mmm, underbart skrivet, Berör på djupet. Och vem längtar inte efter helhet.
2008-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Fantastiskt!
Endast en varm och ömsint kvinna kan skriva sådan poesi.
Det du beskriver är också exakt vad jag längtar efter.
2008-04-08

  Lejonhjärtas poesi
Underbar kärlekspoesi!
\"Låt mig känna din kärleks ljuva
läkande känsla\"
Vacker smekning...
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind