Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Val

Att välja
är inte
lätt
för

om jag
väljer dig
kanske
inte

du väljer
mig
eller
om du

väljer mig
kanske
inte jag
väljer

dig
även …
om det spirar
en längtans

förtjusning
kan man
miste ta
för

när
vet man
om
man väljer

rätt eller
fel
räcker…
det att bli

glad när
man tänker
på den
man vill

välja…
räcker det
att det
pirrar i

hela kroppen
när man
talar med…
räcker det

eller
inte…
kan man
få några

garantier…
kanske vågar
man aldrig
om man

inte försöker
men hur
vet man
när det

är rätt…
vad ska
man gå
på…

kanske bättre
bara vara
den man
är i nuet

trycka ner
den längtan
som pyr
i hjärtats

stilla vrå
bara vara…
kanske är
man för

gammal
har för
höga krav
när…

man vill
bli lycklig
glad
och förnöjd

få uppleva
nya tjusningar
i livets
äventyr

sprittande
känslohöjder
samman med
en likasinnad?

7/4-08










Fri vers av Solgladje
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 08:29



Bookmark and Share


  Maria T
Tänkvärda och fina funderingar
Detta är svårt.
Kanske säger det bara klick.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje