Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som jag nämnt så ska detta förhoppningsvis vara den sista delen i en stormig, passionerad kärlekshistoria som tog död på allt förnuft och slutade i en fruktansvärd hatkärlek...


Hitta mig själv igen


Jag vaknade i den disiga morgonen
och upptäckte hur jag förändrats
från en vän till mig själv
och människorna runtomkring mig
till ett stridslyster rovdjur,
som höll kärleken
och gamla vänner på avstånd.
Det fanns inget i mig själv som jag kände igen
och det jag såg skrämde mig till att gömma min själ i den mörka natten.
Så en dag kom det oundvikliga beslutet om hur jag skulle komma tillbaka
och bli vän med min själ igen.
Det fanns inget annat att göra än att lyfta svärdet
hugga av alla band från det förflutna.
Släppa taget om minnena,
som svärtade mina sinnen
och gråtandes vandra ut i regnet.
Låta det spola bort det onda,
känna de svala vindarna svalka mina sår
sedan resa mig upp och låta solen torka både kropp och själ.
Åter igen kunde jag känna det mjuka gräset under mina bara fötter och jag hörde blommorna viska:
Välkommen tillbaka Människa




Fri vers av moonpoet
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-15 16:40



Bookmark and Share


    OnepieceofAnna
Sen kommentar, men underbar text
2011-01-02

  Kristina Wallbing
Så stark dikt. Bra slut. Applåder!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

moonpoet
moonpoet