Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En varning till mig själv att tänka efter före


Snabbare än förnuftet


Jag var så säker
så trygg

Jag visste om
att inget svärd i världen
kunde skada mig
utom mitt eget

Ändå lät jag dig låna det
höja det
klyva min rustning
o krossa mitt hjärta

Det blir ju så lätt fel
när jag springer
fortare än förnuftet




Fri vers av moonpoet
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-06-20 12:09



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Här har jag varit också.. du har verkligen fångat maktlösheten. Samtidigt kan jag så här efteråt tänka att "hur skall jag någonsin känna så igen om jag måste tänka efter innan".. en dag reser man sig upp igen och inser att man måste hoppa igen för att vinna. Den här gillar jag!/E
2005-06-21
  > Nästa text
< Föregående

moonpoet
moonpoet