Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå?!

 

 

Söker

och ropar efter

den som kan hjälpa mig

att omforma krypande oro

till tydliga frågor

som kan få

svar




Fri vers av Jojo
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-04-08 10:36



Bookmark and Share


  LenaLisa
Just det! Det är därför man behöver prata av sig!
Väl formulerat!
2008-04-09

  Marreb
Tror att ditt rop hörs och kommer att besvaras. I´m sure. Man behöver nån att prata med ibland för att omforma och bena upp det som finns därinne.

Den här dikten var bra. Gillade utformningen också... som en liggande pyramid.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo