Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ärligt talat...


skala bort dina artiga fraser

ta fram de känslor som är ärliga

var min vän

först och främst

i resonemang

och handling

sedan kan du få krama

om du har tur

har du kommit så långt

ge mig

det erkännandet

den mänskliga rättigheten

att veta

i klartext

om du inte vill mer

ge mig bara aldrig

tomma, artiga fraser

i gengäld

inte ens en vän

vill bli behandlad så

ge mig bara

din ärlighet

som jag ger dig

min




Övriga genrer av glittertindra
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-08 10:42



Bookmark and Share


  micke marin
Mäh, va bra! Klockrent. Det är ju faktiskt ganska enkelt.
2008-04-12

  Vind
En bra manual det här, ju!
2008-04-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ärligt sagt!
Bra ord ut lagt!
Jag klappar ett
BRAVA, till Din takt!
BRAVA heter det när
en kvinna får beröm!
Ärligt talat!
2008-04-08

  Carola Zettergren
Precis som det ska vara!
fint poetat!!!
2008-04-08

  Jojo
ja, det ska man väl kunna begära!

:-)
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra