Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PUSS


LÄS MIG!

jag kan fortfarande känna hans fingrar
i mig

när han tog sin stolthet och drog in den hårt.

det är som om universum gick sönder,
exploderade

jag ville gråta för det gjorde så ont
jag ville gråta
för att det var så skönt

det var

the big bang




Fri vers av millie
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millie
millie