Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ert fel att hon dog?

 

Hon ville så mycket

men ingen lyssnade.

 

Då dog hon

och då ansträngde sig alla

för att förverkliga

hennes sista önskningar.

 

Varför var hon tvingad att dö, för att ni skulle lyssna?

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 10:57



Bookmark and Share


  HQ
Ja, hur kommer det sig att alla älskar och saknar de
som är döda trots att de inte fanns där medan de var i livet.
Den tragiska undertonen i texten är fin men smärtsam!
2008-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf