Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citronpojken

Liten sur pojke
sparkar i gruset
Blänger argt
Får inte som han vill
Vill äta godis
frukost
lunch
middag
kväll
Vill hoppa från höga vassa stenar
Vill inte titta åt höger och vänster
över vägen
Vill inte ha varma kläder på sig

Lilla Citronpojken bli en söt jordgubbe!




Fri vers av Novemberblomman
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman