Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liket och hans vänner…

 

Vid ett singel tillfälle

kommer de flesta av dina vänner

att samlas på samma ställe,

iaf om du dör ung.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-08 12:07



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ja, så är det ju! Tråkigt att man inte får vara med då...
2008-04-08

  Betlehemsstjärnan VIP
tycker jag säger mycket i ord...O kan dessvärre stämma...i vissa fall/B
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf