Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så bra

Mår bra nu
Mår jättebättre nu
Mår jättebäst
Så bra
att må bra
så här bra
Det var väl bra.




Fri vers av Novemberblomman
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-08 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman